Tilausehdot

Tilaus:
Tilaus on sitova maksun saavuttua yrityksemme tilille. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että abong.fi verkkokaupan sähköpostitse lähettämä ilmoitus asiakkaaksi kirjautumisesta ja tilauksen tilasta on saapunut. Kirjautunut asiakas voi itse tarkistaa tilauksensa tilanteen. Emme ota vastuuta puutteellisin tiedoin lähetetyistä tilauksista.

Verkkokaupassa ja myymälässä myynnissä olevat tuotteet ovat tarkoitettu vain Suomen lain sallimiin käyttötarkoituksiin. Muissa tapauksissa älä tilaa. Emme ota vastuuta väärinkäyttötapauksista.

Hinnat:
Mikäli jostain syystä verkkokaupassa kerrotut hinnat poikkeavat todellisesta, ilmoitetaan asiakkaalle todellinen hinta viimeistään vahvistuksen yhteydessä lähetettävässä hintaerittelyssä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus:
Abong.fi toimittaa tilaukset matkahuollon kautta. Tilaus on noudettavissa matkahuollon toimipisteestä tai jaetaan asiakkaan kotiovelle 2 - 5 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta yrityksemme tilille. Matkahuolto ottaa yhteyttä tekstiviestitse ilmoittaakseen kun paketti on noudettavissa tai sopiakseen toimitusajasta. Tiedotamme erikseen yli viikon kestävistä toimitusajoista.

Toimituskulut:
Matkahuollon kautta toimituskulut ovat 2,90 €. Kotiovelle jaettaessa toimituskulut ovat 6,90 €. Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Kaupan peruutus ja tuotteen palautus:
Posti - ja nettimyynnissä asiakkaalla on oikeus purkaa kauppasopimus 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Kaupan peruutus voidaan suorittaa kirjallisesti sähköpostilla. Kaupan peruutus ja tuotteen palautus edellyttää, että tuote on moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Moitteettomalla kunnolla tarkoitetaan kaikkien tuotteen/tuotteiden mukana seuranneiden osien ja oheismateriaalin palauttamista alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksessa käytettävä pakkaus on oltava kuljetuksen kestävä, eikä palautus saa aiheuttaa tuotteen vahingoittumista tai vioittumista. Myöskään myyntipakkaukseen ei saa tehdä merkintöjä tai muuten vioittaa myyntipakkausta.

Asiakkaan peruuttaessa kaupan ja palauttaessa tuotteen/tuotteet on asiakkaalla oikeus saada rahansa takaisin 30 päivän kuluessa ilmoittamalleen pankkitilille palautuksen vastaanottamisesta laskien.

Muuta:
Kuluttajalla on Kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet. Muilta kuin Kuluttajansuojalaissa säädettyjen oikeuksien osalta, abong.fi pidättää oikeuden sopimuksen muuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaalta edellytetään ennen tilauspäätöksen tekoa tutustumaan kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin. Abong.fi ei ota taloudellista vastuuta toimistusten myöhästymisistä tai virhetoimituksista, eikä koskaan ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista eikä tuotteiden väärinkäytöstä.

Tilaaminen posti- tai internetmyynnistä edellyttää aina täysi-ikäisyyttä. Tupakointi aiheuttaa riippuvuutta ja on haitallista terveydelle. Tupakkatuotteiden tai tupakointivälineiden luovuttaminen ja postimyynti on kiellettyä alle 18-vuotiaille. Lähetykset merkitään asianmukaisin merkinnöin ja henkilöllisyys tulee todistaa noutopaikassa.

Lisätietoja:
Lisätietoja saat tarvittaessa puhelimitse numerosta 0405963540 tai sähköpostitse osoitteesta info@abong.fi. Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo asiakaskohtaisesti parhaan tietämyksensä mukaan.